Smakelijk Paleo 290 Paleo Recepten

Je volgt het Paleo Dieet en hebt hier al aardig wat resultaat mee bereikt. Je hebt blijvend gewicht verloren, je voelt je fitter en ziet er beter uit. Natuurlijk wil je dit succes voort zetten en het verloren gewicht niet weer terug krijgen. Om te voorkomen dat je weer terug valt in je oude eetpatroon is het boek Smakelijk Paleo met 290 nieuwe Paleo Recepten uitgekomen!

Smakelijk Paleo

Smakelijk PaleoHet Paleo Dieet is een zeer goed dieet omdat het gebaseerd is op een gezonde voedingswijze die je voor geruimere tijd achter elkaar kunt volgen of zelfs voor altijd. Je krijgt alle belangrijke voedingsstoffen binnen en zo min mogelijk gifstoffen, smaakstoffen en kleurstoffen. Daarnaast is het Paleo Dieet gebaseerd op het eten van eiwitten en is daarmee een koolhydraatarm dieet. Ondanks dat je koolhydraatarm eet tijdens het Paleo Dieet betekent dit niet dat het niet smakelijk is. Het boek Smakelijk Paleo bewijst dit.

Het boek Smakelijk Paleo

Het boek Smakelijk Paleo bevat alleen al 250 recepten. Deze recepten zijn geschikt voor elk moment van de dag. Zo staat er een recept in voor aardappel en pastinaakfrietjes maar ook voor ei in hamblokjes en groentenfrittata, maar nog veel meer. Door gezonde Paleo gerechten te eten, zul je je fit blijven voelen, doorgaan met gewicht te verliezen en niet geheel onbelangrijk; je lichaam reinigen.

Geen zin om lang in de keuken te staan?

Dan is het boek 30 minuten Paleo zeker voor jou geschikt. Heb je geen zin om lang in de keuken te staan, dan heb je met dit boek direct 40 recepten die Paleo Proof zijn. Tijdbesparend, effectief en lekker in een!

Met ruim 290 recepten die allemaal Paleo Proof zijn kun je dus weer een flinke tijd vooruit en hoef je niet bang te zijn dat het Paleo Dieet saai wordt.

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Smakelijk_Paleo/13779/12764″ style=”blue” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]Ontdek Smakelijk Paleo nu direct….[/ip-shortcode]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven