Paleodieet recepten

Heb je jezelf ingelezen in wat het Paleodieet is en wil je gewicht verliezen op een natuurlijke wijze? Dan heb je misschien wel wat Paleodieet recepten nodig ter inspiratie.

Dat kan met dit leuke boekje, gemaakt door de ontwerper van het Paleoprincipe, die zelf meer dan 10 kilo gewicht verloren heeft door het Paleodieet te volgen.

Wat krijg je precies bij 101 Paleodieet Recepten?

  • 21 ontbijtrecepten
  • 21 lunchrecepten
  • 21 dinerrecepten
  • Bonusrecepten

De gerechten zijn niet al te moeilijk en bevatten niet teveel ingrediënten per gerecht. Zo kun je op een gemakkelijke manier volgens het Paleoprincipe veel gewicht en vet verliezen

Vind hier meer informatie.

Het boek hiernaast is inmiddels vervangen door een boek met meer dan 101 paleodieet recepten. Mitchel van Duuren heeft besloten het boek te vervangen en jouw meer te bieden voor dezelfde lage prijs. 

Eigenlijk krijg je veel meer dan 101 recepten waar je meteen mee aan de slag kan.  Zie hieronder een voorproefje van mogelijke gerechten.

101 paleodieet recepten

[ip-shortcode type=”button” url=”https://frstre.com/go/?a=10779-871fc0&s=44977-5c63ee” target=”_BLANK” rel=”nofollow”>101 Paleo Recepten” style=”green” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]Bestel hier direct het 101 Paleo Recepten Kookpakket[/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven