Paleo Dieet volgen met behulp van de Paleo Planner

Bij het Paleo Dieet eet je voornamelijk eiwitrijk en koolhydraatarm. Dit zorgt voor een snelle vetverbranding zonder afbraak van spieren en het befaamde jojo-effect. Het Paleo Dieet vraagt een aanpassing van de levensstijl, welke soms nog niet zo gemakkelijk is. Daarom is er nu de handige Paleo Planner.

Wat is de Paleo Planner precies

paleo planner
Handige app voor de telefoon!

De Paleo Planner helpt je de juiste boodschappen in huis te halen en levert je recepten voor de juiste gerechten. Daarnaast is er een handige iPhone applicatie met boodschappenlijstjes en een speciale ledenwebsite met maaltijdplanners voor het Paleo Dieet.

Elke week krijg je nieuwe maaltijdplanners voor ontbijt, lunch en avondeten. In totaal zijn er nu meer dan 175 recepten te vinden in de database en daar komen dus wekelijks recepten bij, waardoor je een ruime keuze hebt.

Welke resultaten kun je behalen met het Paleo Dieet

Er zijn vele mensen die het Paleo Dieet hebben gevolgd met een positief resultaat. Lees hieronder wat ervaringen;

resultaten paleo dieet
Resultaten voor en na het Paleo Dieet!

Mitch; Door mijn eetgewoontes te veranderen naar een paleo-manier-van-leven heb ik een ware transformatie gezien bij mezelf. Ik ben niet alleen +10 kilo afgevallen, maar ik ben de gehele tijd in een soort van positieve vibe met veel energie. Nog nooit ben ik zo sterk en snel geweest, en ik heb er nog nooit zo goed uitgezien. Dit alles dank ik aan Paleo. 

Henk; Zoals eerder in een mail aangegeven ben ik per 17 juni 2013 100% op Paleo voeding overgegaan. En na twee weken was er al 6 kilo gewicht weg, drie cm borst en drie cm buik weg.

Greet; Ik ben nu, na ruim 3 maanden paleo 15 kilo afgevallen en voel me helemaal top. Wat ik er nog als cadeautje bij heb gekregen. Want m’n grootste succes is toch het indammen van m’n Crohn, want in al die 38 jaar is nog nooit de ontstekingswaarde uit m’n bloed geweest en m’n ontlasting is van een paar keer diarree per dag naar 1 maal vaste ontlasting.

Pascal; Fantastisch deze Paleo Planner! Mitch ik wil je hartelijk danken voor al het werk wat je in je Paleo community stopt. Ik ben een stuk minder onzeker in de supermarkt met jouw applicatie bij de hand. Na een minuutje scrollen door de Paleo recepten heb ik vaak gevonden wat ik wil eten, en door middel van de handige boodschappenlijstjes weet ik wat ik in mijn karretje kan gooien. Nogmaals dank!!

Ben je enthousiast geraakt en wil je ook gebruik maken van de Paleo Planner?

[ip-shortcode type=”button” url=”https://frstre.com/go/?a=10779-871fc0&s=44977-5c63ee” target=”_BLANK” rel=”nofollow”>101 Paleo Recepten” style=”red” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”long-arrow-right” iconpos=”before” target=”self”]Klik hier voor meer informatie over de Paleo Planner[/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven