Hoe maak je de gezondste en lekkerste Paleo Toetjes

paleo toetjes
Maak de lekkerste Toetjes!

Ben je begonnen aan het Paleo Dieet? Eet je veel eiwitten en onbewerkt voedsel? Dan kan het zijn dat je je lekkernijen en toetjes gaat missen. Dat hoeft nu niet langer, want er is nu het boek Paleo Toetjes uitgekomen dat recepten voor toetjes en lekkernijen bevat, die passen binnen het Paleo dieet.

Hoe zien Paleo Toetjes eruit

Vaak zitten toetjes boordevol suikers, koolhydraten en verzadigde vetten. Daarnaast bevatten de toetjes vaak meer calorieën dan de hoofdmaaltijd zelf. Ook tussendoortjes zijn vaak echte caloriebommetjes. Paleo toetjes kun je echter zonder schuldgevoel eten,  de recepten bevatten alternatieven voor koolhydraten en de slechte suikers en zijn dan ook koolhydraatarm.

Wat krijg je allemaal bij het boek 

Het boek Paleo Toetjes en Snack Recepten bevat 32 recepten voor verschillende desserts, allemaal kleurrijk geïllustreerd. Zo staan er de lekkerste recepten voor taart, fudge, koekjes, en repen in.

Voorbeelden van paleo desserts zijn;

  • Amandelcake
  • Fruit IJsjes
  • Blueberry Muffins
  • Ananas Mousse
  • Amandel Boter balletjes
  • Paleo Appeltaart
  • Mango Pudding

En nog veel meer! Helaas is het boek niet meer te koop.

Wel kun je nu het boek 50 suikervrije kindertraktaties bestellen.

50 Suikervrije Kindertraktaties

50 suikervrije Kindertraktaties is een leuk en overzichtelijk boek met daarin meer dan 50 originele koolhydraatarme recepten. Alle recepten zijn getest door kinderen.

Voorbeelden van traktaties zijn onder andere gezonde fruitijsjes, appel-kaneel cakejes, chocolade cakepops (cakejes op een stokje) en fruitspiesjes. Daarnaast je er ook koolhydraatarme drankjes die kinderen lekker vinden.

Het is een zeer makkelijk toepasbaar en overzichtelijk boek dat rijkelijk geïllustreerd is.

Bestel 50 Suikervrije kindertraktaties direct hier!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven