Koolhydraatarme kindertraktaties

Koolhydraatarme kindertraktaties! Wil je je kind graag koolhydraatarm of suikervrij opvoeden? Dan heb je vast moeite met alle zoetigheden die op school getrakteerd worden als de klasgenootjes van je kinderen jarig zijn. Het is makkelijk om kant en klare traktaties te kopen, zoals een lollietaart of cupcakes met leuke bovenkantjes. De hoeveelheid suiker in die lekkernijen is echter enorm. Wil je zelf eens suikervrije of koolhydraatarme traktaties maken voor je kinderen of kleinkinderen? Lees dan hier verder.

Koolhydraatarme kindertraktaties

koolhydraatarme kindertraktaties
Lekkere appel-kaneel cakejes!

Is het eigenlijk wel mogelijk om leuke koolhydraatarme kindertraktaties te maken die ook nog eens suikervrij zijn? Ja gelukkig wel, het vraagt iets meer tijd, maar dan heb je ook wel originele traktaties voor je kinderen om uit te delen of te serveren of een verjaardagsfeestje.

Om je op weg te helpen is er nu het boek 50 Suikervrije Kindertraktaties uitgekomen.

50 Suikervrije Kindertraktaties

50 suikervrije Kindertraktaties is een leuk en overzichtelijk boek met daarin meer dan 50 originele koolhydraatarme recepten. Alle recepten zijn getest door kinderen.

Voorbeelden van traktaties zijn onder andere gezonde fruitijsjes, appel-kaneel cakejes, chocolade cakepops (cakejes op een stokje) en fruitspiesjes. Daarnaast je er ook koolhydraatarme drankjes die kinderen lekker vinden.

Het is een zeer makkelijk toepasbaar en overzichtelijk boek dat rijkelijk geïllustreerd is.

Geïnteresseerd?

Bestel hier direct het boek 50 Suikervrije Kindertraktaties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven