Suikervrij in 30 dagen

Kun jij ook niet van suiker afblijven maar zou je dat wel willen? Dan is het boek 100% Suikervrij in 30 dagen van Carola van Bemmelen echt iets voor jou. Dit boek bevat maar liefst 192 pagina’s en leert jou waarom jij niet van suiker en zoetigheden af kunt blijven.  Ook kom je te weten wat suikerverslaving is en hoe je binnen 30 dagen suikervrij kunt leven.

Suiker is bewezen slecht voor de gezondheid en is misschien wel de belangrijkste oorzaak van verscheidene welvaartsziekten, zoals diabetes, overgewicht en hart- en vaatziekten. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent want stoppen met het eten van suiker is voor iedereen gezond, van jong tot oud, van groot tot klein.

Wat is een suikerverslaving precies

Het lijkt onmogelijk om van suiker af te blijven, maar de schrijfster van het boek Carola van Bemmelen heeft dit zelf ervaren. Al op jonge leeftijd hield ze van zoetigheid en ze vond het dan ook normaal in haar leven. Toch is het haar gelukt om te stoppen met het eten van suiker en een suikervrij leven te beginnen.

Carola wist wel dat suiker ongezond was, maar ze kon er gewoon niet van afblijven. Een echte suikerverslaving was ontwikkeld. Op latere leeftijd was ze altijd moe en droeg ze 10 kilo teveel met zich mee. Carola probeerde allerlei diëten, ging sporten, gebruikte shakes, maar ze viel eigenlijk nergens blijvend mee af. Klinkt dit jou ook bekend in de oren?

Op een bepaald moment ontdekte Carola dat haar overgewicht werd veroorzaakt door de grote hoeveelheid suiker die ze binnen kreeg. Ze vond het belangrijk haar gezondheid te verbeteren en ging geleidelijk de suikerrijke voeding vervangen met gezondere alternatieven. Daardoor kreeg ze meer energie, voelde ze zich fitter, viel ze af en werd ze simpelweg gezonder.

De Sugarchallenge om suikervrij te leven

Carola vond eigenlijk dat iedereen gezonder moest worden door suiker te laten staan. Dat proces moest niet te lang duren, daarom heeft zij voor 30 dagen gekozen. Een periode van een maand om te wennen aan een nieuwe manier van eten, maar lang genoeg om de gezondheidsvoordelen te ervaren. Het resulteerde in het boek 100% Suikervrij in 30 dagen. Een gids die iedereen kan helpen om van zijn of haar suikerverslaving af te komen, bestaande uit een 3-stappenplan waarmee je steeds minder suiker gaat eten, zonder dat je de gehele dag honger hebt. Als je eenmaal begonnen bent met de Sugarchallenge zul je heel snel de positieve gevolgen merken, zoals gewichtsverlies, een betere nachtrust en je zult jezelf veel fitter voelen.

Wat leer je nog van 100% Suikervrij in 30 dagen

suikervrij-in-30-dagenHet boek geeft je ook nog informatie over;

  • Waarom mensen eigenlijk suiker eten
  • Waarom je verslaafd raakt aan suiker
  • Een test om te zien of jezelf verslaafd bent aan suiker
  • De schadelijke gevolgen van suiker voor de gezondheid
  • Waarom je overgewicht krijgt door suiker
  • Welke soorten suiker er allemaal bestaan
  • Wat de beste suikervervangers zijn

 

Gaat 100% Suikervrij in 30 dagen jou ook helpen?

Het boek is geschikt voor iedereen die suikervrij wilt leren leven. Of je nu een druk gezin hebt of alleen leeft, het maakt niet uit. Het boek staat vol met recepten voor suikervrije ontbijtjes, suikervrije snacks, suikervrije diners en suikervrije toetjes. De recepten zijn gevarieerd, eenvoudig en daarnaast ook nog eens superlekker. Je hoeft dus zelf niet op zoek te gaan naar allerlei recepten of menu’s. Alles staat in dit handige boek samengevat. Voor je het weet zijn de 30 dagen om en geniet ook jij van de gezondheidsvoordelen van een suikervrij bestaan.

Ervaringen met 100%  Suikervrij in 30 dagen

Vele mensen hebben al meegedaan met de Sugarchallenge. Sommige mensen vielen de eerste week al 2 kilo af.

Lees hieronder wat ervaringen;

Esther (-6 kilo in 1 maand): Vanaf dag 1 viel voor mij alles op zijn plaats. Eindelijk een normale manier van denken en omgaan met eten. Dit is geen dieet, dit is een nieuwe manier van denken en doen. Ik heb eindelijk rust gekregen als het om eten gaat, ik weet waar ik aan toe ben. Dit kwam voor mij op het juiste moment!

Happy Girl: Ik vond dat er ontzettend veel interessante informatie in die boek stond, allemaal dingen die ik nog niet wist. Het jammere is wel dat het zo moeilijk is om deze theoretische informatie in de praktijk om te zetten maar toch… Ik ben mij wel meer bewust dat er echt in zo goed als alle voedingsmiddelen suiker verborgen zit.

Lynn: Ik vond het boek een echte eye-opener. Heeft mij bewust(er) gemaakt van suiker en suikergebruik. Het is niet makkelijk om het toe te passen maar las je bewust met je gezondheid bezig bent, ga je er zeker mee aan de slag.

 

Doe mee met de Sugarchallenge

Wil jij ook graag gewicht verliezen en suikervrij leren leven binnen 30 dagen?  Doe dan mee met de Sugarchallenge van Carola van Bemmelen en bestel het boek 100% Suikervrij in 30 dagen vandaag nog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven