Koolhydraatarm eten en afvallen met Modifast Protiplus

modifast protiplus
Een ruime keuze met Modifast Protiplus!

Koolhydraatarm eten en tegelijkertijd afvallen? Dat gaat goed samen bij Modifast Protiplus! Vele mensen zijn afgevallen met de methode van Modifast. Wil jij ook snel gewicht verliezen, een lang verzadigd gevoel houden en weinig suikers of koolhydraten eten? Dan is Modifast Protiplus zeker voor jou geschikt.

Hoe werkt Modifast Protiplus

Modifast Protiplus maakt gebruik van eiwitrijke maaltijdvervangers. Deze maaltijdvervangers zitten boordevol waardevolle voedingsstoffen, mineralen, vitaminen en eiwitten, maar bevatten weinig koolhydraten en calorieën. Ze zorgen voor een lang verzadigd gevoel waardoor je minder zin krijgt om te snacken en je het eten van tussendoortjes dus kunt beperken tot het minimale.

De maaltijdvervangers van Modifast zijn in allerlei varianten te koop, zo kun je kiezen voor repen, puddingen, shakes en koekjes.

Om het afvallen nog iets makkelijker te maken heeft Modifast het principe van 3.2.2. in het leven geroepen. Deze getallen maken in totaal 7 wat staat voor de 7 dagen van de week. In deze 7 dagen heb je drie verschillende fasen.

Tijdens de eerste 3 dagen van de week, eet je 3 maaltijdvervangers van Modi fast Protiplus en daarnaast groenten en magere zuivelproducten. Dit zijn de strengste dagen van de week, met als gevolg snel gewichtsverlies. De 2 daarop volgende dagen eet je respectievelijk 2 en 1 maaltijdvervanger per dag, aangevuld met groenten, mager vlees of vis en fruit. De laatste 2 dagen zijn het weekend en eet je geen maaltijdvervangers, maar eet je gezonde maaltijden en drie of vier tussendoortjes. Zo kun je toch genieten als je gaat lunchen of uit eten gaat of als je een verjaardag hebt.

Voordelen van Modifast Protiplus

De methode blijkt zeer succesvol en goed vol te houden. Andere voordelen van Modifast Proti plus zijn;

  • Snel gewichtsverlies
  • Spierbehoud
  • Makkelijk vol te houden
  • Eenvoudig
  • Snel resultaat
  • Lang verzadigd gevoel, door de eiwitrijke maaltijden
  • Weinig schommelingen in bloedsuikerspiegel, doordat het koolhydraatarm is

Wil jij ook bovenstaande resultaten succesvol bereiken

Bestel dan hier direct een Modifast Protiplus weekmenu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven