Slank nieuwjaar vieren met Slank door de Feestdagen

slank door de feestdagen
Slank 2014 in!

Slank 2014 in!

Wil jij graag op gewicht blijven tijdens de feestdagen of zelfs afvallen? Dat doel is nu binnen handbereik, want met het boek Slank door de Feestdagen kom je niet alleen niet aan, beter zelfs je valt er snel mee af.

Hoe werkt Slank door de Feestdagen

Met het boek Slank door de Feestdagen leer je een nieuwe levensstijl en eetpatroon aannemen. Het boek bevat 49 gezonde dagmenu´s, waardoor je zeker 7 weken lang gezond kunt leven. Hierna kun je gewoon weer opnieuw beginnen. Door de voedingsschema’s goed volgen zul je zeker afvallen, maar eet je toch lekker en gezond.

Daarnaast krijg je tips om het nieuwe eetpatroon vol te houden en om gemotiveerd te blijven, als je even last hebt van een dipje. Verder krijg je gezonde recepten voor tijdens de feestdagen zelf. Dit is erg handig, je hoeft zelf geen menu’s samen te stellen en je kunt toch lekker, maar gezond eten.

Heb je meer behoefte aan ondersteuning, dan krijg je tezamen met dit boek toegang tot de speciale Facebook community. Hier kun je vragen stellen en ervaringen delen.

Als je nu begint start je het nieuwe jaar direct slanker!

Ervaringen met Slank door de Feestdagen

Ik heb dit eboek onlangs bij de cursus ‘slank 2014 in’ ontvangen en het geeft net dat steuntje in de rug omtrent het volgen van een goed voedingsschema waardoor je inderdaad afvalt. Niet minder maar beter eten!

Maaike de Leer

 

Het eboek is een echt handvat om slanker aan 2014 te beginnen en met een goed gevoel de feestdagen door te komen. Dat Gerdien je ook nog voorziet in emailcoaching is natuurlijk super!

Erika Vrede

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Slank_door_de_feestdagen/16357/12764″ style=”red” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”long-arrow-right” iconpos=”before” target=”self”]Bestel hier direct het boek Slank door de Feestdagen[/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven