2 Kilo afvallen per week met het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Wil jij graag van je overgewicht af en dit het liefst op een koolhydraatarme manier? Dan is het Koolhydraatarm 50 dagen programma misschien wel voor jou de juiste methode.

Het idee om tot wel 2 kilo per week af te vallen op een koolhydraatarme manier spreekt jou vast wel aan. Momenteel heeft bijna 50% van de Nederlandse bevolking overgewicht. Het merendeel hiervan is hier niet zo blij mee omdat overgewicht allerlei gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Daarnaast voel je je minder fit en zit je minder lekker in je vel.

Heel begrijpelijk dus dat je hier een oplossing voor aan het zoeken bent en je afvraagt of het Koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman misschien voor jou de manier is.

Gelukkig kun je dat hieronder lezen.

Ga ik inderdaad tot 2 kilo per week afvallen met Koolhydraatarm 50 dagen programma ?

Waarschijnlijk heb je al eerder geprobeerd af te vallen op verschillende manieren, maar konden de diëten je niet geven wat je ze beloofden.

Om te kijken of het Koolhydraatarm 50 dagen programma wel geeft wat het beloofd heb ik op internet gezocht naar ervaringen met het Recepten Afslankplan. Deze waren voornamelijk positief, waardoor ik het idee krijg dat het Recepten Afslankplan inderdaad doet wat het zegt.

Om nog zekerder te zijn of het receptenboek inderdaad kan helpen bij het afvallen, heb ik het Recepten Afslankplan zelf aangeschaft en bestudeerd.

Het boek ziet er goed uit. De schrijver Niels Bosman heeft echt kennis van zaken en presenteert deze kennis heel toegankelijk en eenvoudig. Afvallen wordt op deze manier nog makkelijker dan je je nu kunt voorstellen. Carla heeft haar kennis samengevat in een leuke en makkelijke levens- en voedingsstijl die iedereen kan toepassen om succesvol van zijn of haar overgewicht af te komen.

Het klopt dus dat het programma goed in elkaar steekt.

Betekent dit dan ook dat je er 2 kilo per week mee af gaat vallen?

Jammer genoeg niet. Je zult de adviezen en recepten die in het boek staan echt in praktijk uit moeten voeren. Maar om te kijken of het Koolhydraatarm 50 dagen programma ook in praktijk doet wat het zegt, heb ik een aantal lezers van deze website gevraagd de methode te testen en hun ervaringen te delen.

Het resultaat;

Na 1 maand waren alle (in totaal 8 mensen) afgevallen. Het gewichtsverlies varieerde van 4,2 tot 8,3 kilo in 4 weken. Zo viel Cathy in 2 weken al 3,8 kilo af en viel Arjan 6 kilo af in 3 weken tijd.  Daarnaast voelden 5 van de 8 zich ook een stuk fitter, dit is echter geen keihard bewijs, dit kan ook een placebo effect zijn van het feit dat je gezond bezig bent en je daardoor lekkerder in je vel voelt en trots op jezelf bent. Al met al kun je toch stellen dat het Koolhydraatarm 50 dagen programma je helpt bij het afvallen en dat je gezondheidsvoordelen zult ervaren.

Het Koolhydraatarm 50 Dagen programma is zonder meer een goede, en vooral gezonde keuze als je last hebt van overgewicht en daar op een verantwoorde manier iets wilt aan doen.

Recepten Afslankplan

Waarom werken al die andere diëten niet, en het koolhydraatarm 50 dagen programma wel?

Helaas lukt het met de meeste diëten niet om blijvend gewichtsverlies te realiseren, anders was je dit nu niet aan het lezen.

Nu kun je echter zelf het heft in handen en succesvol en blijvend afvallen met het koolhydraatarm 50 dagen programma.

Er zijn verschillende redenen waarom het koolhydraatarm 50 dagen programma wel tot blijvende resultaten leidt;

      • Het koolhydraatarm 50 dagen programma is geen crash dieet. De adviezen uit het boek kun je voor de rest van je leven toepassen in tegenstelling tot allerlei extreme diëten die je slechts tijdelijk kunt volgen. Als je alle adviezen en recepten uit het boek volgt, krijgt je lichaam gewoon niet meer de kans om nog overgewicht te ontwikkelen. Doordat crash diëten op een bepaald moment weer stoppen, kom je hierna uiteindelijk weer aan. Met het koolhydraatarm 50 dagen programma zul je niet te maken krijgen met het jojo-effect.
      • Met het koolhydraatarm 50 dagen programma kun je eindeloos variëren waardoor het nooit saai wordt. Met andere diëten zit je vaak vast aan een vast eet- en leefpatroon wat op den duur niet meer vol te houden is, omdat het saai wordt en je trek krijgt in andere lekkerdere dingen. Het Afslankplan geeft je zoveel verschillende recepten en mogelijkheden dat je dit voor een heel lange tijd kunt volhouden.
      • Het koolhydraatarm 50 dagen programma is koolhydraatarm. Hierdoor zorg je ervoor dat de insuline aanmaak door het lichaam zo laag mogelijk gehouden wordt. Insuline is normaal gesproken nodig om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Dit is een normaal proces. Echter zorgt insuline er ook voor dat de vetverbranding sterkt wordt afgeremd. Doordat het afslankplan gebaseerd is op een zo laag mogelijke insuline aanmaak gaat je lichaam sneller en harder vet verbranden.

Wil jij graag afvallen?

Overtollig gewicht verlies je nooit vanzelf, je zult echt zelf actie moeten ondernemen. Als je doorgaat op de huidige manier bestaat er zelfs de kans dat je nog meer in gewicht aankomt. Door de adviezen uit het Recepten Afslankplan op te volgen ga je dit voorkomen. Tot 2 kilo per week kun je afvallen. Het enige wat je hoeft te doen is het afslankplan in huis te halen en de lekkere recepten klaar te maken.

Veel gemakkelijker dan dit zal het de komende tijd waarschijnlijk niet worden om zoveel gewicht per week te verliezen, tenzij je vele euro’s uit wilt geven aan dure diëten met daarbij behorende consulenten.

Het boek van Niels Bosman is vrij goedkoop (minder dan 40 euro), en is het bedrag meer dan waard, zeker als je kijkt wat je ervoor terug krijgt.

Ben jij toe aan blijvend gewichtsverlies? Bestel dan hier direct het koolhydraatarm 50 dagen programma!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven