Super Simpel Paleo koken met maar 5 ingrediënten

Wil je koolhydraatarm eten en minderen met suikers? Ik ben fan van de Paleo Lifestyle en die is hier helemaal geschikt voor.

Soms merk ik dat mensen niet durven te beginnen aan de Paleo Lifestyle. Ze denken dat ingewikkeld is. Dat het moeilijk is. Dat het niet geschikt is voor kinderen.

Andere gehoorde bezwaren zijn dat men denkt dat je niet meer lekker kunt eten zonder suiker of dat er weinig overblijft wat je kunt eten. Kan de rest van het gezin ook mee doen en hoe zorg ik dan dat zij het ook lekker blijven vinden?

Als laatst heb je nog de categorie bezwaren waarbij het boodschappen doen een rol speelt. Waar koop ik de ingrediënten? Moet ik naar een biologische of reformwinkel? Zijn de boodschappen niet veel duurder?

Gelukkig is er een oplossing om aan al deze bezwaren tegemoet te komen. Super Simpel Paleo!

Super Simpel Paleo koken met maar 5 ingrediënten

Mitchel van Duuren die ook de Paleorevolutie ontwikkelde en zelf helemaal leeft volgens de Paleo Lifestyle kreeg vaak bovenstaande vragen van mensen over hoe ze nu precies moeten Paleo koken en de Paleo Lifestyle kunnen volgen.

Hij ontwikkelde daarom het boek Super Simpel Paleo, waarbij je maar 5 ingrediënten per gerecht nodig hebt. Echt super simpel dus.

super simpel paleo

Het boek geeft meer dan 130 pagina’s aan simpele en heerlijke gerechten, waarbij je tegelijkertijd van de gezondheidsvoordelen van de Paleo Lifestyle kunt genieten. Voor als je ze even vergeten was volgt hieronder een opsomming;

  • Gewichtsverlies, vrij snel veel vetverlies
  • Meer Energie, fitter voelen
  • Betere sportprestaties en sneller herstel na blessures
  • Mooiere, zachtere huid, minder last van acne
  • Sterker immuunsysteem (minder vaak en korter ziek)
  • Soepelere gewrichten, minder last van spierpijn en gewrichtspijn

Het boek Super Simpel Paleo

Wat krijg je allemaal bij het boek Super Simpel Paleo?

Om te beginnen krijg je 21 ontbijtrecepten, 21 lunchrecepten en 21 dinerrecepten. Allemaal paleo proof en bestaande uit maar 5 verschillende ingrediënten!

Voorbeelden daarvan zie je hieronder;

super simpel paleo

 

Ervaring met Super Simpel Paleo

Antonetta en Rob over Paleo

Antonetta: “Na mijn zwangerschap (9 jaar geleden) kreeg ik de ziekte van Hashimoto, dat is een schildklier aandoening. Daarbij hoort een vertraagd metabolisme. Naast de ziekte van Hashimoto heb ik artrose, artritis, een auto-immuun huidaandoening en veel allergieën. De ontstekingen in de grote gewrichten kwamen steeds vaker voor en hielden langer aan. En altijd maar pijnstillers nemen zie ik niet als een oplossing.

Ik stelde mijn man voor om de Paleo manier van eten maar eens te volgen om te kijken of dat een positief effect zou hebben op mijn gezondheid. Tot onze verbazing bleek ook de suikerverslaving ­die je dus ongemerkt opbouwt weg te zijn na 2 weken. Zonder moeite konden we beiden repen en koekjes laten staan. Als je afgekickt bent van suikers kost het je eigenlijk geen moeite meer. Door deze eetgewoonten viel Rob in iets meer als een half jaar 30 kilo af. Hij had altijd last van zijn ingewanden en zijn dikke buik raakte hij maar niet kwijt, wat hij ook deed. Al die problemen zijn verdwenen door Paleo.

Ook zwemt hij weer op hoog niveau wedstrijden, wat hij vroeger ook altijd heeft gedaan. Hij voelt zich fitter dan ooit.
Paleo heeft er bij mij voor gezorgd dat ik veel minder medicijnen hoef te gebruiken. De schildkliermedicatie is meer dan gehalveerd en mijn bloedwaarden zijn beter dan ooit. Ook ik voel me fitter dan lange tijd. Ook voor ons is Paleo echt een leefstijl geworden!”

Bedankt Mitch, je hebt mijn leven veranderd

Hey Mitch,

Bedankt voor je boek en recepten! Ben twee weken bezig; had een week nodig om van de insuline af te komen – van 20 eenheden insulatard naar niks. Ik ben nu in de tweede week eindelijk een keer afgevallen! 1,5 kilo en dat is voor mij heeeel veeel. Heb nog wel een beetje hoofdpijn, maar dat komt vast ook goed. Nogmaals bedankt,

Astrid

[ip-shortcode type=”button” url=”https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=20196&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fsuper-simpel-paleo%2F9200000062928312%2F%3FsuggestionType%3Dtypedsearch%26bltgh%3DgTfiknUXeXlUuR6kl7JAEw.qZm7QQRGl5bw3EbaH2dOOQ_0.2.ProductTitle&name=simpelpaleo&subid=simpelpaleo” style=”green” size=”verylarge” radius=”0″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]Klik Hier Om Te Beginnen Met Super Simpel Paleo [/ip-shortcode]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven