Op zoek naar een koolhydraatarm toetje

Hou je van eten en vind je dat er na het avondeten eigenlijk een toetje gegeten moet worden? Of komen er mensen bij je eten en wil je de avond graag feestelijk afsluiten met een toetje?

Probeer je zelf al een tijdje suikervrij of koolhydraatarm te leven? Dan is het mooi meegenomen als je een koolhydraatarm toetje kunt serveren en je er zelf ook van kan genieten. Maar waar vind je de lekkerste koolhydraatarme toetjes die er ook nog eens mooi uitzien?

Waarom toetjes gewoonlijk zo slecht zijn

Toetjes zijn doorgaans zo lekker omdat ze boordevol suikers en vetten zitten. Lekker zoet met chocolade of een laagje karamel. Ook  roomijs is lekker maar bevat veel suikers.

Als je dan probeert aan je gewicht te denken of je wilt minderen met suikers, dan is het jammer als je tijdens het dessert jezelf laat gaan. Achteraf vind je het dan jammer (ik zelf wel althans) dat je toch weer voor de zoete verleiding gegaan bent.

Ook als je probeert gezonder te eten en het is je de hele dag gelukt, dan is het zonde om van deze zoete suikerrijke toetjes te eten omdat ze ook nog eens boordevol calorieën zitten. Al moet ik er wel bij zeggen dat niet alle koolhydraatarme toetjes caloriearm zijn.

Waar vind je dan wel een koolhydraatarm toetje

Toch genieten van de lusten van een toetje, maar niet van de lasten? Ga dan voor een koolhydraatarm toetje. Maar waar kan je deze vinden?

Op internet zijn vele sites die koolhydraatarme toetjes en desserts aanbieden, maar dan moet je steeds weer zoeken en kijken of de opgegeven info ook wel echt klopt.

Ik zelf vind een boek veel handiger. Je hebt alle gerechten bij de hand en kunt vooraf genieten met de foto’s van de gerechten. Als je kiest voor een bekend auteur weet je zeker dat je goed zit.

Om tegemoet te komen aan de wensen van iedereen die graag koolhydraatarm eet, maar toch graag een toetje of snack wilt eten is er nu het boek Paleo Toetjes en Snacks geschreven door Mitchel van Duuren.

Mitchel van Duuren is degene die de Paleorevolutie heeft geschreven. De methode waarmee vele mensen succesvol zijn afgevallen door minder suikers te eten. Allereerst begonnen zij met de gewone dagelijkse maaltijden koolhydraatarm te maken, waarna later de behoefte ontstond om ook koolhydraatarme toetjes en snacks te introduceren in hun eetpatroon. Zo is het boek Paleo Toetjes en Snacks ontstaan.

Wat kun je vinden in het boek Paleo Toetjes en Snacks

Het boek Paleo Toetjes en Snack Recepten bevat 32 recepten voor verschillende desserts, allemaal kleurrijk geïllustreerd. Zo staan er de lekkerste recepten voor taart, fudge, koekjes, en repen in. Neem hier alvast een kijkje. 

koolhydraatarm toetjeVoorbeelden van paleo toetjes zijn;

  • Amandelcake
  • Fruit IJsjes
  • Blueberry Muffins
  • Ananas Mousse
  • Amandel Boter balletjes
  • Paleo Appeltaart
  • Mango Pudding

Andere mensen hebben het boek ook besteld en zijn er erg blij mee.

Zo ook Bepke van Vliet.

Bepke van Vliet over de Paleo Toetjes

Hoi Nathalia, Bedankt, bedankt, thanks, thanks!!! voor deze heerlijke recepten!!!! Ik heb je e-book net gekocht en heb de snickerrepen gemaakt. Wat een succes!! Mijn jongens willen geen andere troeprepen meer.

Bedankt! Bepke V

Of Conny;

Yummiiieee, eindelijk verantwoord snoepen

Hey Mitch, Dank voor je heerlijke recepten Nathalia! Het voelt goed om deze te eten.

Kus Conny

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 gedachte over “Op zoek naar een koolhydraatarm toetje”

  1. De toetjes zien er lekker uit, maar smaken ze ook echt goed? Of proef je verschil met de “normale” toetjes?

    Groet Julissa

Scroll naar boven