Koolhydraatarm eten met het 101 Paleo Recepten Kookpakket

101 paleo recepten pakket

Ben je al bezig met koolhydraatarm eten in combinatie met het Paleo Dieet? Dan kun je vast nog wel wat koolhydraatarme recepten die volledig Paleo Proof zijn gebruiken! Het 101 Paleo Recepten kookpakket kan je daarbij helpen.

Het kookpakket is samengesteld door dezelfde maker (Mitchel van Duuren) als de Paleo Revolutie. Met zijn ervaring met het Paleo Dieet kan dit pakket niet anders dan succesvol zijn. Het is het meest complete pakket om je te helpen genieten van de lekkerste paleo proof gerechten, terwijl je ook nog eens afvalt.

Door iedere dag Paleo gerechten te eten zul je al je overtollige kilo’s verliezen en werken aan een energieker en slanker lichaam. Tegelijkertijd neemt de vetverbranding enorm toe. Hierdoor raak je vet op de meest vervelende plekken, zoals de buik en bovenbenen kwijt.

Ben je enthousiast geworden over het 101 Paleo Recepten Kookpakket? Lees dan hier wat je allemaal krijgt!

101 Paleo Recepten Kookpakket

Dit ipakket s vrijwel het meest compleet van wat je momenteel kunt krijgen op paleo gebied. Je krijgt niet alleen recepten voor ontbijt, lunch en diner, maar ook allerlei recepten voor dressings, sauzen en desserts. En dat is nog niet alles!

De 9 e-books zijn allemaal receptenboeken die op dezelfde wijze zijn opgebouwd. Fijn vind ik dat van elk gerecht een foto is afgebeeld, een ingrediëntenlijst wordt weergegeven en een duidelijk werkwijze om de gerechten te maken aanwezig is. De boeken zien er daarnaast netjes verzorgd uit.

Hieronder wat voorbeelden van paleo gerechten.  

101 paleo recepten

Wat krijg je allemaal bij het 101 paleo recepten kookpakket?

Wat zit er allemaal bij het 101 paleo recepten kookpakket?

   • 101 Paleo Recepten; 101 recepten voor het ontbijt, de lunch, diner en dessert.
   • Paleo Chocolade recepten; Paleo Dieet zonder zoetigheid? Dat hoeft niet langer!
   • 20 Paleo dressings en sauzen recepten.
   • 30 Paleo smoothie recepten. Maak de lekkerste sapjes en smoothies.
   • 30 Paleo snacks, de lekkerste paleo snacks en tussendoortjes!
   • De maaltijdplanner en boodschappenlijst; handige ondersteuning voor minimaal 3 weken, die je helpt de gerechten te maken uit de ebooks. Compleet met boodschappenlijstjes per maaltijd. Handig voor in de supermarkt! Zo wordt het Paleo Dieet nooit saai!

 

Na online bestelling van het kookpakket krijg je beschikking over de ebooks en kun je direct beginnen met genieten van de Paleo gerechten. 101 Paleo Recepten is hierbij een uitstekende aanvulling op het boek de Paleo Revolutie, dat de theorie van het Paleodieet wat nader uitlegt en interessant is als je meer over het Paleo Dieet wil weten.

[ip-shortcode type=”button” url=”https://frstre.com/go/?a=10779-871fc0&s=44977-5c63ee” target=”_BLANK” rel=”nofollow”>101 Paleo Recepten” style=”blue” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]Bestel hier 101 Paleo Recepten…[/ip-shortcode]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven