8 Kilo afvallen per maand met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Wil jij graag van je overgewicht af en dit het liefst op een koolhydraatarme manier? Dan is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma misschien wel voor jou de beste methode.

Koolhydraatarm 50 dagen programma

Het idee om tot wel 8 kilo per maand af te vallen op een koolhydraatarme manier spreekt jou ongetwijfeld aan. Momenteel heeft bijna 50% van de Nederlandse bevolking overgewicht. Het merendeel hiervan is hier niet blij mee omdat overgewicht allerlei gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Daarnaast voel je je minder fit en zit je er een stuk minder lekker door in je vel.

Gelukkig kun je dat hieronder lezen.

Ga ik inderdaad tot 8 kilo per maand afvallen met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma?

Waarschijnlijk heb je al eerder geprobeerd af te vallen op verschillende manieren, maar konden de diëten je niet geven wat je ze beloofden.

Om te kijken of het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma wel geeft wat het beloofd heb ik op internet gezocht naar ervaringen met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Deze waren vooral positief, waardoor ik het idee krijg dat het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma inderdaad doet wat het zegt.

Om nog zekerder te zijn of het programma inderdaad kan helpen bij het afvallen, heb ik het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma zelf aangeschaft en bestudeerd.

Het boek ziet er goed uit. De auteur Niels Bosman heeft echt kennis van zaken en presenteert deze kennis heel toegankelijk en makkelijk. Afvallen wordt op deze manier nog makkelijker dan je je nu kunt voorstellen. Niels heeft zijn kennis samengevat in een leuke en makkelijke levens- en voedingsstijl die iedereen kan toepassen om succesvol van zijn of haar overgewicht af te komen.

Het klopt dus dat het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma goed in elkaar steekt.

Betekent dit dan ook dat je er 2 kilo per week mee af gaat vallen?

Jammer genoeg niet. Je zult de adviezen en recepten die in het boek staan echt in praktijk uit moeten voeren. Maar om te kijken of het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma ook in praktijk doet wat het zegt, heb ik een aantal lezers van deze website gevraagd de methode te testen en hun ervaringen te delen.

Het resultaat;

Na 4 weken waren alle (in totaal 6 mensen) afgevallen. Het gewichtsverlies varieerde van 4 tot 8,1 kilo in 4 weken. Daarnaast voelden 4 van de 6 zich ook een stuk fitter, maar dit is geen keihard bewijs, dit kan ook een placebo effect zijn van het feit dat je gezond bezig bent. Al met al kun je toch stellen dat het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma je helpt bij het afvallen en dat je gezondheidsvoordelen zult ervaren.

Waarom werken al die andere diëten niet, en het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma wel?

Helaas lukt het met de meeste diëten niet om blijvend gewichtsverlies te realiseren, anders was je dit nu niet aan het lezen.

Nu kun je echter zelf het heft in handen en succesvol en blijvend afvallen met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma.

Er zijn verschillende redenen waarom het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma wel tot blijvende resultaten leidt;

  • Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is geen crash dieet. De adviezen uit het boek kun je voor de rest van je leven toepassen in tegenstelling tot allerlei extreme diëten die je slechts tijdelijk kunt volgen. Als je alle adviezen en recepten uit het boek volgt, krijgt je lichaam gewoon niet meer de kans om nog overgewicht te ontwikkelen. Doordat crash diëten op een bepaald moment weer stoppen, kom je hierna uiteindelijk weer aan.
  • Met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma kun je eindeloos variëren waardoor het nooit saai wordt. Met andere diëten zit je vaak vast aan een vast eet- en leefpatroon wat op den duur niet meer vol te houden is, omdat het saai wordt en je trek krijgt in andere lekkerdere dingen. Het programma geeft je zoveel verschillende recepten en mogelijkheden dat je dit voor een heel lange tijd kunt volhouden.
  • Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is koolhydraatarm (logisch). Hierdoor zorg je ervoor dat de insuline aanmaak door het lichaam zo laag mogelijk gehouden wordt. Insuline is normaal gesproken nodig om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Dit is een normaal proces. Echter zorgt insuline er ook voor dat de vetverbranding sterkt wordt afgeremd.  Doordat het programma gebaseerd is op een zo laag mogelijke insuline aanmaak gaat je lichaam sneller en harder vet verbranden.
ervaringen van gebruikers

Wil jij graag afvallen?

Zonder actie gebeurt er niks, overtollig gewicht verlies je nooit vanzelf. Als je niets doet bestaat er zelfs de kans dat je nog meer in gewicht aankomt.

Door de adviezen uit het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma op te volgen ga je dit voorkomen. Tot 8 kilo per maand kun je afvallen. Het enige wat je hoeft te doen is het boek in huis te halen en de lekkere recepten klaar te maken.

Veel gemakkelijker dan deze methode zal het de aankomende tijd waarschijnlijk niet worden om zoveel gewicht per maand te verliezen, tenzij je vele honderden euro’s uit wilt geven aan dure diëten met daarbij behorende consulenten.

Het programma van Niels Bosman is vrij goedkoop (minder dan 40 euro), en is het bedrag meer dan waard, zeker als je kijkt wat je ervoor terug krijgt.

extra bonussen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven