Koolhydraatarm eten met Paleo Kids

Paleo KidsAls je koolhydraatarm wilt eten, wil je ook graag dat je kinderen mee doen. Maar het is best moeilijk om leuk uitziende paleo gerechten te maken, die ook nog eens lekker smaken. Daarom is er nu het boek Paleo Kids, speciaal gemaakt voor iedereen die graag koolhydraatarm of suikervrij wilt eten met het gehele gezin.

Paleo Dieet voor kinderen

Iedereen weet inmiddels wel dat het aantal mensen dat overgewicht heeft, enorm is toegenomen, ongeveer 40% van de volwassenen heeft overgewicht, bij kinderen is dit ongeveer 10%. Ik bedoel daarmee niet alleen kinderen met obesitas, maar gewoon mollige kinderen, die net iets teveel snoepen dan goed voor hen is.

Mollige of net iets te dikke kinderen hebben vaak minder zelfvertrouwen en zijn onzeker. Voor een kind is dit niet prettig en als ouder wil je dit natuurlijk ten aller tijden voorkomen.

Maak je je daarnaast als ouder zorgen dat je kind niet voldoende gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt of teveel suikers eet en te dik gaat worden?  Gelukkig is daar het boek Paleo Kids voor geschreven.

Wat krijg je allemaal bij Paleo Kids

Het boek Paleo Kids bevat meer dan 80 pagina’s die vol staan met Paleo recepten. Deze recepten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën;

  • Ontbijt
  • Tussendoortjes
  • Lunches
  • Diner
  • Feest

Voorbeelden van recepten zijn pizzamuffins, mighty meaty bananenbrood, spicy pompoenkoekjes en taartje van pannenkoeken.

paleo kids gerechten

Met deze gerechten gaat je kind zeker weten smullen van Paleo verantwoorde recepten en vind ie het zelfs leuk om te trakteren op school.

Ook jij als ouder kunt meegenieten van de lekkere recepten, want ze zijn natuurlijk net zo goed voor volwassenen. Het hele gezin zal meeprofiteren van de lekkerste Paleo recepten.

[ip-shortcode type=”button” url=”https://frstre.com/go/?a=9636-488822&s=44977-5c63ee” target=”_BLANK” rel=”nofollow”>Paleo Kids” style=”red” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]Bestel hier direct het boek Paleo Kids[/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven