Het Paleo Dieet met groene smoothies

Wist je dat je het paleo dieet heel goed kunt combineren met groene smoothies? Ieder weet dat groene smoothies heel gezond zijn en ook weten veel mensen dat je af kunt vallen met het Paleo dieet. Maar dat je ze samen kunt combineren, dat is nieuw!

Zijn groene smoothies wel paleo

gezonde groene smoothies
Passen groene smoothies bij het paleo dieet?

Ja dat zijn ze zeker. De producten die je gebruikt om een smoothie te maken komen rechtstreeks uit de natuur zonder toegevoegde stoffen. Ze vormen daarmee de perfecte basis voor een groene smoothie, maar passen tegelijkertijd ook heel goed in het paleo dieet. Daarnaast zijn groene smoothies heel gezond, waardoor ze perfect passen in een dieet.

Wanneer op de dag neem je een smoothie

Dat kan in principe op elk tijdstip. Je kunt je ontbijt ermee maken, maar je kunt ook een groene smoothie als tussendoortje nemen of nadat je hebt gesport. De smoothie die boordevol voedingsstoffen zit, zal je helpen bij herstel of om energiek de dag door te komen.

Voordelen van groene smoothies

Groene smoothies hebben meerder voordelen voor de gezondheid;

  • Een verbeterde stoelgang
  • Een mooie frisse huid
  • Minder acne
  • Minder last van verkoudheidjes en griep
  • Een fitter en energiek gevoel
  • Minder hoofdpijn
  • Gewichtsverlies
  • Een verbeterde bloeddruk

Hoe maak je nu precies groene smoothies

groene smoothiesJe hebt in ieder geval een blender of een sapcentrifuge nodig. Daarnaast wordt er vaak gebruik gemaakt van appel, wortel en selderij. Ook allerlei groene groentes worden in meer of mindere mate in een bepaalde mix toegevoegd. Sommige smoothies zijn extra fris door een vleugje citroen of limoen en andere smoothies zijn verwarmend door het gebruik van gember.

Weet je niet precies hoe je groene smoothies moet maken

Dan is er nu het Gezonde Groene Smoothie receptenboek met daarin meer dan 70 recepten voor de lekkerste smoothies. Het boek krijg je tezamen met 21 paleo recepten die ervoor zorgen dat je vetverbranding omhoog gaat.

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Gezonde_Groene_Smoothie_Recepten_en_Meer_Met_Gratis_DVD/16126/12764″ style=”red” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”long-arrow-right” iconpos=”before” target=”self”]Bestel hier direct het Gezonde Groene Smoothie receptenboek[/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven