365 koolhydraatarme recepten

Snelle, fantastische recepten met weinig koolhydraten

Ben je op zoek naar nieuwe, makkelijk te maken koolhydraatarme recepten? Dan is dit boek echt iets voor jou! 365 koolhydraatarme recepten is een onmisbaar receptenboek voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten.

365 koolhydraatarme recepten

365 koolhydraatarme receptenDit boek biedt 365 heerlijke, trendy recepten en een verantwoorde leidraad om elke dag van het jaar koolhydraatarm te eten.

Als je denkt dat een voedingspatroon met weinig koolhydraten inhoudt dat je grote hoeveelheden ongezond, vet voedsel kunt eten, dan heb je het flink mis! Het gaat erom dat je de juiste soort koolhydraten eet, met de juiste bronnen van eiwitten en vet erbij.

Een overdaad aan bewerkte voedingsmiddelen kan leiden tot overmatige insulineproductie en sterke schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Hierdoor krijg je last van pieken en dalen in je energiepeil, trek in zoetigheid en een naar hongergevoel.

Als je je richt op koolhydraten uit onbewerkte voedingsmiddelen en deze in de juiste hoeveelheden eet, hou je je bloedsuikerspiegel stabiel, heb je veel meer energie en krijg je minder snel honger. Dit zijn allemaal belangrijke factoren om met succes gewicht te verliezen en op gewicht te blijven.

Hoe is het boek 365 koolhydraatarme recepten opgebouwd

Dit boek biedt recepten voor mensen die willen afvallen en mensen die op gewicht willen blijven door minder koolhydraten te eten. In de inleiding wordt ingegaan op goede en slechte koolhydraten, de glycemische index (waarbij koolhydraten worden ingedeeld in een schaal van 0 tot 100, hoe lager de glycemische waarde, hoe langer het duurt voor het voedsel verteerd is en hoe minder de bloedsuikerspiegel en insulineproductie stijgen na de maaltijd), vezels, eiwitten en de benodigde voedingsstoffen per dag.

Daarna volgen zeven hoofdstukken met totaal 365 duidelijk beschreven recepten voor ontbijten & brunches, soepen, salades, snacks & lichte maaltijden, hoofdgerechten (vlees, gevogelte, vis, vegetarisch), bijgerechten en als laatst nagerechten.

Bij elk recept wordt vermeld voor hoeveel personen het is bedoeld, de hoeveelheid koolhydraten per persoon en wat je erbij kunt eten.

Ervaringen van anderen met 365 koolhydraatarme recepten

“Makkelijke recepten en snel klaar. In tegenstelling tot veel koolhydraat arme kookboeken worden hier ingrediënten gebruikt die gewoon hier in de supermarkt verkrijgbaar zijn.”

“Het zijn erg lekkere recepten maar jammer dat je zoveel ingrediënten nodig hebt.”

“Zeer mooi boek om te lezen en er staan prachtige platen in. Recepten zeer makkelijk te maken. Zeker een aanbeveling.”

“Top boek met heerlijke recepten, je moet wel je kruidenlaatje even in orde maken
maar als je eenmaal alles hebt, dan kook je elke dag een heerlijk recept  alles is snel te bereiden en smaakt heerlijk.”

“Meerdere vrienden en familieleden hebben het boek ook meteen aangeschaft.”

“Ik vind dat het boek boordevol super leuke informatie zit! Ben er zeer tevreden over!”

Enthousiast geworden?

Bestel het boek direct hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven