Koolhydraatarm koken met het Spirelli Kookboek

Het Spirelli Kookboek kan van pas komen bij het koolhydraatarm eten. Pasta is niet bepaald koolhydraatarm, maar wordt wel door veel mensen heel lekker gevonden. Het is toch zonde dat je bijvoorbeeld nooit meer van spaghetti of macaroni zou kunnen genieten omdat je weet dat er veel koolhydraten in zitten. Gelukkig is er nu een kookboek dat creativiteit stimuleert en je laat genieten van pasta bestaande uit groente, zodat je toch nog lekker kunt eten zonder je schuldig te voelen.

spirellisnijder
Een spiraalsnijder!

Een spiraalsnijder?

Nog niet eerder van een spiraalsnijder gehoord? En wat kun je allemaal doen met een spiraalsnijder? Nou heel veel. Van spaghettislierten tot mooie ‘krullen’ van komkommer, courgette en rettich op je bord. Door groenten in slierten te snijden zet je in een handomdraai een calorie- en koolhydraatarme maaltijd op tafel, terwijl je voor je gevoel geniet van een goed gevuld gerecht. Vind hier een mooie spiraalsnijder, waarmee je eenvoudig groenten van twee verschillende dikten kunt snijden. De snijder werkt vervolgens gewoon als een puntenslijper.

Het Spirelli Kookboek

spirelli kookboekTegenwoordig kun je spiraalsnijders kopen waarmee je groenten kunt snijden op leuke manieren. Het Spirelli Kookboek speelt hierop in en biedt 30 recepten waarmee je snelle en gezonde recepten kunt maken met de spiraalsnijder. Voorbeelden van gerechten zijn courgettespaghetti met garnalen en knoflook, wortelpappardelle met sinaasappel en specerijen of een Thaise salade van slierten van papaja. Van elk gerecht staat een grote kleurenfoto opgenomen in het boek. Op deze manier wordt het erg makkelijk om een goed vullende, gezonde maaltijd te maken, met veel minder koolhydraten dan voorheen. Dus waar wacht je nog op? Wordt creatief met het Spirelli Kookboek!

Bestel het Spirelli Kookboek direct hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven