Het Spirelli Kookboek kan van pas komen bij het koolhydraatarm eten. Pasta is niet bepaald koolhydraatarm, maar wordt wel door veel mensen heel lekker gevonden. Het is toch zonde dat je bijvoorbeeld nooit meer van spaghetti of macaroni zou kunnen genieten omdat je weet dat er veel koolhydraten in zitten. Gelukkig is er nu een kookboek dat creativiteit stimuleert en je laat genieten van pasta bestaande uit groente, zodat je toch nog lekker kunt eten zonder je schuldig te voelen.

Een spiraalsnijder?
Nog niet eerder van een spiraalsnijder gehoord? En wat kun je allemaal doen met een spiraalsnijder? Nou heel veel. Van spaghettislierten tot mooie ‘krullen’ van komkommer, courgette en rettich op je bord. Door groenten in slierten te snijden zet je in een handomdraai een calorie- en koolhydraatarme maaltijd op tafel, terwijl je voor je gevoel geniet van een goed gevuld gerecht. Vind hier een mooie spiraalsnijder, waarmee je eenvoudig groenten van twee verschillende dikten kunt snijden. De snijder werkt vervolgens gewoon als een puntenslijper.
Het Spirelli Kookboek





