Koolhydraatarm op vakantie

koolhydraatarm op vakantie strandBen je bezig met een koolhydraatarm dieet of probeer je suikervrij te leven? Dan wil je dit natuurlijk ook op vakantie doen. Maar hoe doe je dat precies? Daar is nu de ultieme Travel Survival Guide voor gemaakt, ofwel de Natuurlijke Reisgids voor Onderweg en op Vakantie.

Koolhydraatarm op vakantie

Wat doe jij op vakantie? Vind je het de tijd van het jaar om je helemaal te laten gaan en eet je flink buiten je boekje? Of ga je juist op een actieve doevakantie en let je wel op je gewicht en eetpatroon?

Vakantie vieren moet je doen op de manier die bij jou past, alleen hoef je niet perse ongezond te gaan eten. Juist is het slim om op te letten en gezonde slimme keuzes te maken, want de eerste vakantiekilo’s zitten er zo aan en dat is natuurlijk zonde van de moeite die je eerst hebt gedaan om ze eraf te krijgen of te houden.

Maar hoe kun je volop genieten en op gewicht blijven? In het boek Travel Survival Guide lees je er alles over.

Wat is Travel Survival Guide voor een boek

koolhydraatarm op vakantieOmdat het niet makkelijk is om koolhydraatarm of suikervrij te eten en drinken tijdens je uitstapjes of vakanties, bevat dit boek allerlei handige informatie en tips die van pas komen als je van huis bent. Het maakt daarbij niet uit of je kort of lang, ver of dichtbij, met de auto of het vliegtuig gaat. Het gaat erom dat je altijd gezonde keuzes kunt maken.

Naast dat er informatie in het boek staat voor onderweg en op je vakantieoord zelf, kun je ook adviezen om koolhydraatarm te eten vinden voor als je uit eten gaat of als je een verjaardag of feestje hebt. Kortom een heel handig boekje dus.

Wil jij ook koolhydraatarm op vakantie?

Neem dan het zekere voor het onzekere en neem het boek Travel Survival Guide, de Natuurlijke Reisgids voor Onderweg en op Vakantie mee.

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Travel_Survival_Guide_-_Suikervrij_op_vakantie/18950/12764″ style=”red” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”long-arrow-right” iconpos=”before” target=”self”]Bestel het boek direct hier[/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 gedachte over “Koolhydraatarm op vakantie”

  1. Pingback: Geniet van koolhydraatarm eten op vakantie met smaakvolle recepten! - bedandbreakfast-enschede.com

Scroll naar boven