Koolhydraatarm kerstmenu

Wil je graag koolhydraatarm eten en leven? Hoe doe je dat met kerst? Allerlei lekkere gerechten de hele dag door. Toetjes, snacks, gourmetten of andere  vaak suikerrijke producten zijn aan de orde van de dag, waardoor het moeilijk is je koolhydraatarme dieet vol te houden. Hoe kom je dan toch makkelijk aan een koolhydraatarm kerstmenu?

Koolhydraatarm kerstmenu hoe kom je eraan

Het makkelijkst is natuurlijk als je een methode volgt die eigenlijk bij elk recept koolhydraatarm is. Het maakt daarbij niet uit of je een ontbijt, lunch of diner klaarmaakt. Het Paleodieet is zo’n methode. Het promoot het eten van eiwitten en vetten en zo min mogelijk koolhydraten. Als je dus voor gerechten kiest die deze lifestyle (want dat is het feitelijk) voorschrijft zit je in principe goed.

Gelukkig is het paleodieet bijna de meest complete koolhydraatarme methode die er is, en kun je hierbij voor elk moment van de dag een geschikt gerecht vinden.

[wp_ad_camp_1]

Super Simpel Koolhydraatarm Kerstmenu

Mitchel van Duuren is de uitvinder van de Paleo Lifestyle en heeft hier dan ook verschillende boeken over geschreven. Zijn laatste bestseller heet Super Simpel Paleo en staat bomvol gerechten die je met 5 ingrediënten kunt maken. Niets ingewikkelds, geen moeilijke dingen en toch de lekkerste gerechten die koolhydraatarm zijn. Op een dag dat je meerdere gangen moet serveren is het natuurlijk wel fijn dat niet elk gerecht super ingewikkeld is. Super Simpel Paleo kan daar een uitkomst bieden.

Voorbeelden van gerechten zijn;

  • Zoete aardappelsalade met bacon
  • Geglazuurde zalm
  • Paleo Chili
  • Lamsburgers

Zie hieronder wat afbeeldingen;

koolhydraatarm kerstmenu

Toetjes en snacks in het kerstmenu

Als je ook van zoetigheid houd hoef je niet te treuren. Als aanvulling op bovenstaande gerechten krijg je ook de recepten voor 17 heerlijke toetjes en snacks zoals;

  • Gebakken banaan
  • Aardbei ijsbonbons
  • Paleo brownies
  • Chia pudding met wilde perzik
  • Fudgy chocoladetaart

Zin in een koolhydraatarm kerstmenu?

Wacht niet te lang en haal direct het boek met aanvullende toetjes en snacks in huis. Zo weet je zeker dat je lekker, koolhydraatarm en gezond eet en kun je met volle teugen genieten van je kerst!

[ip-shortcode type=”button” url=”https://frstre.com/go/?a=9634-34b61f&s=44977-5c63ee” target=”_BLANK” rel=”nofollow”>Super Simpel Paleo” style=”green” size=”verylarge” radius=”0″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]Bestel hier direct Super Simpel Paleo[/ip-shortcode]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 gedachte over “Koolhydraatarm kerstmenu”

  1. Ik ben inmiddels 17 kilo op basis van gezonder eten en sporten afgevallen. Nu wil ik nog 3 kilo afvallen en dan heb ik mijn streefgewicht bereikt! Ik wil dit graag doen door middel van het koolhydraatarm dieet. hoe weet ik waar koolhydraten in zitten en hoeveel? En is het erg als je bijvoorbeeld iedere dag als ontbijt havermout eet, tussen de middag een appel en avocado en s avonds quinao met groente of een gepofte zoete aardappel met groente? Dit vind ik allemaal erg lekker en zou dus voor mij goed vol te houden zijn voor die 3 kilo!

Scroll naar boven